“Hi, my name, in Spanish is Miguel Angel Vega, in English is Michael. I’m from Panama.
This is the first time I have learnt about coffee, Vietnamese coffee. It’s different from my country, where there is no coffee, matcha…. You know, because of the cultural difference.
I have to go to Panama and Vietnam, because my mom is Vietnamese. She is from Hanoi.
I know about Golden Camel through the website on the Internet, by chance when I search Google to find a place to learn about beverage, especially Vietnamese coffee. There are many results, but I feel that Golden Camel is very professional and comfortable. That’s why I choose your company.
My plan in the near future is to open a Vietnamese coffee shop in Panama. That is the main reason I come back to Vietnam this time.
I would like to say thank you to your tutors. They are very nice, comfortable and extremely have passion about beverage. I find it good to study here, and the tutors’ passion makes me feel inspired. This course and the service is nice, too. For me, 6 days, it’s not enough, and I want to know more. But, this experience here will help me a lot afterwards.”

👉 Dịch:
Tên tôi trong tiếng Tây Ban Nha là Miguel Angel Vega, trong tiếng Anh là Michael. Tôi đến từ Panama.
Đây là lần đầu tiên mà tôi được học về cà phê Việt Nam. Ở đây thì khác với Panama, nơi mà không chuộng cà phê hay matcha,… Lý do mà tôi đi qua đi lại giữa Việt Nam và Panama là bởi mẹ tôi là người Hà Nội.
Tôi biết đến Lạc Đà Vàng thông qua trang web của các bạn, tình cờ trong một lần tôi tìm kiếm trên google về chỗ học pha chế cà phê Việt Nam. Có rất nhiều kết quả được đưa ra, tuy nhiên sau khi tìm hiểu và cân nhắc thì tôi thấy Lạc Đà Vàng là một địa chỉ chuyên nghiệp và uy tín, do đó tôi đã quyết định chọn Lạc Đà Vàng.
Dự định của tôi là mở một quán cà phê Việt Nam tại Panama. Đó cũng là lý do chính mà tôi về Việt Nam lần này.
Tôi muốn gửi lời cảm ơn đến giảng viên của các bạn. Họ là những người rất tốt, và đặc biệt là có niềm đam mê rất lớn với ngành đồ uống. Tôi cảm thấy rất thoải mái khi học tại đây, mà sự đam mê của các giảng viên đã truyền cho tôi nhiều cảm hứng. Khoá học cũng như dịch vụ cũng rất tốt. Đối với tôi, 6 buổi là không đủ để hiểu hết được mọi thứ về ngành này, nhưng những trải nghiệm tại Lạc Đà Vàng sẽ giúp tôi rất nhiều trong những dự định của mình sau này.
Cảm ơn các bạn rất nhiều! ♥️

Bình luận